Зі столиці сусідньої РФ, міста Москва прийшли доволі "спекотні новини". Так, пасажир авіарейсу Москва-Анталія не витримав задухи в салоні літака перед вильотом і відкрив аварійний люк. В цю ж мить викотився надувний трап, і авіакомпанії довелося міняти літак, в результаті рейс затримався ще на дві години.

Про це стало відомо завдяки інформації Telegram-каналу Life Shot.

Рейс Москва-Анталія, скріншот: YouTube

Хто саме з пасажирів відкрив аварійний люк літака, встановити не вдалося - на борту немає автономних камер спостереження, а інші пасажири або не бачили, або вирішили не здавати "свого". До Туреччини полетіли всі разом.

А ось у чому причина затримки рейсу і непрацюючих кондиціонерів: "Боїнг-747" готувався до вильоту, але виявилася несправність ЗСУ (допоміжної силової установки), без якої літак не міг самостійно запустити двигуни. Необхідно було підключитися до спеціальних аеродромних машин, а коли йшло це перемикання, в літаку відключили електроенергію.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

На час на борту "Боїнга" повністю згасло світло — цим і скористався один з пасажирів, якому, мабуть, більше всіх стало жарко. Пасажирка рейсу Москва-Анталья "здала" чоловіка, який відкрив аварійний люк через пекельну спеку в салоні. Відео вже потрапило в рекомендації "Тіктока" і зібрало 2,5 млн переглядів.

В авіакомпанії "Росія" ще з'ясовують особу пасажира, але вже збираються стягнути з нього понесені збитки:" сума втрат авіакомпанії складається з затримки рейсу, заміни повітряного судна на резервне і заміни аварійного трапа на другий лівих дверей. На момент відкриття дверей затримка вильоту рейсу становила не більше 20 хвилин. Авіакомпанією було оперативно прийнято рішення про заміну повітряного судна. Затримка вильоту склала чотири години. Створено комісію з розслідування інциденту".

Раніше повідомляли, в аеропорту "Бориспіль" українці з самого ранку не можуть полетіти в Батумі: "Поза зоною доступу".

Як повідомляв Знай.uа, харків'янка змінила медичний халат на військову форму і вирушила захищати Україну: "Життя змінилося на "до" і "після"".

Знай.uа писав, харків'яни на вокзалі потрапили до пекельної парилки без квитків: каси зачинено і черга без кінця.