На сторінці популярної української співачки Злати Огнєвіч, яка дуже активно публікує пости в соціальних мережах, з'явилося нове відео в сторіз.

"Доброго ранку-хочеться сказати мені, але ні - у мене є годинник, і вони показують дев'ять вечора. А все тому, що у мене знову були нічні зйомки, що перетікають в ранок. Весь день я відсипалася, відпочивала, і навіть не можу повірити, що мені нікуди не потрібно бігти летіти, поспішати, відповідати на купу дзвінків. У мене сьогодні повністю весь день вихідний! Боже, яке ж це щастя!",- похвалилася співачка.

"І я що буду робити? Буду читати, буду знову спати, тому що вночі я, знову ж таки, їду на бомбічно. Класні зйомки з обалденною командою. Я навіть не можу в це повірити – ось все те, про що я тільки так давно мріяла, починає збуватися. Я така щаслива! Я мегасчастлива! Напевно, зараз я можу поділитися своїм щастям з мільйоном людей. Друзі, мрійте, і не бійтеся своїх бажань – навпаки, мрійте, бажайте, втілюйте», - написала вона.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Пізніше вона показала, як відправилася перекусити після чергових зйомок. На опублікованих кадрах - хот-дог і салат з авокадо.

"У мене скоро буде своя сосиска!",- похвалилася Огнєвіч.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.