Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість поділилася яскравим роликом, позуючи на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна".

Так, артистка влаштувала запальні танці під хіт групи Вінтаж "Єва", примірявши чорний блейзер-оверсайз, суцільно розшитий аплікацією з масивними стразами і золотими ланцюгами, а також облягаюче плаття пудрового кольору з глибоким декольте.

Блискучий образ зірка доповнила ніжним макіяжем з акцентом на очах, демонструючи фігуру після схуднення, в тому числі пишні груди. При цьому виконавиця поцікавилася у аудиторії, "о котрій" ті побачили її ролик.

"О котрій дивишся це відео?"

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Фолловери почали коментувати публікацію, але їх думки розділилися:" Наталя ти супер але твої груди це супер так би і пом'яв їх"," начебто набрала вагу", " 🔥 🔥 🔥 🔥 нічого собі рухи 😂 😂 😂 ЛАЙКНУ я без зволікання 😍 😍 ці ПА майже нірвана. ПОЗАЗДРИТЬ ЯМА😂 😂 😂 😂"," що за.....😳😳🙄🙄".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".