Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Наталя поділилася кумедним роликом, позуючи на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна" і примірявши абсолютно новий образ.

Так, артистка вийшла з гримерки в блейзері-оверсайз чорного кольору, суцільно розшитим намистинами-перлинами, а також чорному облягаючому платті з глибоким декольте і розрізом вище коліна. Незвичайне вбрання зірка доповнила макіяжем з акцентом на очах і висячими сережками, запропонувавши аудиторію оцінити різку зміну іміджу.

"Оцініть look від 1 до 10 💥"

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" повнить, невдалий лук 😔 😔 оцінка 1"," Костючик ))) повнить", " щось кіркоровське...", "Мені здається він повнить і старить Наташу.", "Ви в ньому як термінафтер...костюм повинен надавати витонченість", " стиліста потрібно змінити!!!Він одягає Вас, як Термінатора".