Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярна після програми "Ревізор" викликає інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать понад 670 тисяч людей.

Сьогодні, в день апостолів Петра і Павла Фреймут влаштувала своїм дітям справжнє сімейне свято і розповіла, про традиції своєї сім'ї.

Як розповіла Ольга, на Галичині Петра і Павла - дитяче свято. Її бабуся накривала стіл для дітей, а сусіди приносили щось смачненьке.

Тому телеведуча вирішила влаштувати подібне і для своїх дітей, нагодувавши їх червоним борщем.

"Березі традиції - після борщу будуть пляцки і музика", - написала Фреймут.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Петра і Павла - на Галичині дитяче свято. Бабуся накривала у дворі стіл для діток. З вечора пекли пироги - спартак, п'яна вишня, цвібок. Збігалися сусіди, кожен приносив щось смачне", - розповіла Ольга.

Нагадаємо, раніше Оля Фреймут в ліжку назвала свою секретну зброю: навіть чоловік не здогадується. Ольга Фреймут розповіла про те, що є її пристрастю. Своє визнання вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал «Знай.иа» 39-річна Ольга Фреймут здивувала фігурою в боді з глибоким декольте: "Чарівна". Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з готельного номера, відправившись на відпочинок до Греції разом з сім'єю.

Також «Знай.иа " писав, що Ольга Фреймут показала найдорожчу в світі дівчинку: кадри справжньої ніжності. Дівчинка відзначає День Народження і мама приготувала для неї ціле свято