Відомий український співак, лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 75 тисяч шанувальників.

Цього разу стало відомо, що Тарас Тополя разом зі своєю дружиною співачкою Alyosha стали гостями програми "Твій день" на телеканалі 1+1.

"Перед відпочинком встигли заскочити на спільний ефір з коханою @alyoshasinger ;)
Рідкість, але буває!
" - підписав фото артист.

"Які красиві"," дуже гарне подружжя"," Котики", "дуже мила пара", " дивилася сьогодні вас в ефірі. Дуже люблю вашу пару. Ви-найкращі!!!"І на радіо сьогодні був в ефірі!!", "Дуже красиві", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, раніше Багатодітна матуся Alyosha розповіла, як поєднує кар'єру і сім'ю: "у нас два няня". Alyosha нещодавно відсвяткувала 35-річчя. Багатодітна мама зізналася, що на день народження її чоловік лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя подарував білизну, саме так, як вона просила.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тарас Тополя з синами-козаками вселив віру перед матчем Україна-Швеція: "перемога за нами!" Тарас Тополя поділився з багатотисячною армією шанувальників зворушливим відео, на якому разом з синами Романом і Марком звернувся до нашої збірної перед матчем зі шведами.

Також «Знай.иа " писав, що Тарас Тополя з "антитіл" сховався від дружини в темному містечку: вчіться, чоловіки. Відомий український музикант і співак здивував шанувальників своїми уподобаннями.