Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила Insta Stories з відомої радіостанції "Люкс fm", на якій транслювали її нову пісню "Доросла дівчинка".

Оля Полякова закликає своїх слухачів включити станцію і оцінити її новий хіт.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що презентація пісні "Доросла дівчинка" відбулася 9 липня.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Валерій Меладзе обізвав Олю Полякову "фріком", співачка відповіла: "Довелося зняти корону". Знаменитість різко висловилася проти продюсера Валерія Меладзе і відповіла на його образи, які він адресував їй в інтерв'ю з Ксенією Собчак.

Нагадаємо, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "Я не перетворюся на козу?". Артистка показала, як розслабляється в один з сонячних літніх днів, влаштувавши спа-салон на власній Еко-віллі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю". Знімав співачку її менеджер Артем Чирков, якого Полякова показала в одній зі сторіс. "Ось такі гастролі я люблю", - каже співачка у відео.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, що лежить на зеленій галявині.