Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантними кадрами, зробленими на відпочинку в Туреччині, де Соня насолоджувалася спекотним сонечком і блакитною водою.

Так, артистка позувала в білосніжному монокіні, накинувши на ноги парео, сидячи на тлі басейну і пальм. Зірка зізналася, як їй вдалося не набрати зайву вагу на канікулах, навіть незважаючи на систему all inclusive - за словами Соні, вона керувалася двома головними плавилами.

По-перше Плакидюк взяла з собою міні-ваги, по-друге відмовилася від вечерь, а по-третє купила електронний годинник Apple Watch для підрахунку фізичної активності.

"ЯК ПОВЕРНУТИСЯ З ALL INCLUSIVE СХУДЛОЮ, А НЕ НАВПАКИ...

Популярні новини зараз

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

...Я повернулася -2,5 кг за тиждень без особливих зусиль і ось як це вийшло:

💕По-перше я поїхала до Туреччини з маленькими рожевими вагами... Всі, кому я повідомляла про це, трошки хіхікали наді мною, але минулого разу три дні без ваг і занадто хлібосольна звана вечеря урочисто приїхала на моїх боках, чим істотно мене напружив по поверненню.

💕Я - контролфрік, що дуже швидко поправляється і мені завжди потрібно бачити цифру, з цієї ж причини я нарешті купила apple watch і тепер азартно калькулюю всі свої рухи тіла, енергійні танці і карабкання по сходах🐸...


💕Другий і найважливіший пункт - я не ходила на вечері. Чомусь в культурі всіх країн вечеря - найрізноманітніший і рясний прийом їжі. Я після такого завжди погано сплю і довго висипаюся-перевіряла тисячу разів. Плюс після такого бонусом завжди прилітає набряклість і потрібно докласти зусиль, щоб її прибрати і не виглядати, як запливла картоплинка. Замість вечері я придумувала собі інше заняття, ідеально, якщо в готелі є спа і вечерю можна замінити масажем або походом в хаммам☺️..."