Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала шанувальникам несподівану новинку - білосніжні кросівки власного бренду з золотим і срібним принтом. Так, артистка влаштувала фотосесію у взутті і світлому вбранні, насолоджуючись літом на зеленій галявині і прикриваючи обличчя від яскравих сонячних променів.

Зірка зазначила, що принт на кросівках - малюнок троянди з мікросхем в стилі digital-art, зовні і всередині вони зроблені з м'якої шкіри.

Варто відзначити, що у виконавиці також є власний парфум, "фірмова" яскраво-червона губна помада, аромати для дому у вигляді свічок і дифузорів, колаборації з брендом постільної білизни, дизайнерським брендом хусточок і українським брендом взуття.

"Зроби собі красиве літо! Сяй і насолоджуйся комфортом.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Кросівки, створені в класичному дизайні і прикрашені ніжним золотистим і срібним малюнком троянди з мікросхем в стилі digital-art, стануть відмінним рішенням для тебе, що живе в насиченому ритмі.

Всередині і зовні кросівок - м'яка натуральна шкіра, а легка підошва дозволить тобі не втомлюватися протягом усього дня."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату