Рецепт ідеального Мохіто з кавуна, який скрасить ваші літні спекотні дні. Про це повідомляє портал pustunchik.ua.
Зовсім скоро в Україні почнеться кавуновий сезон. Перед багатьма господинями постане питання, що ще, крім нарізування скибочками і приготування фрешів, можна зробити з урожаєм цієї гігантської ягоди.
На щастя, варіантів маса. Цей прекрасний фрукт настільки корисний і смачний, що він не зіпсує будь-яку страву і напій. З нього можна навіть робити безалкогольний мохіто!
Інгредієнт:
- М'якоть кавуна-100 г,
 - Напій "Спрайт" - 100 мл,
 - М'ята-10 листочків (і ще кілька - для обробки),
 - Лимонний сік - 1 ст. ложка,
 - Подрібнений лід.
 
Процес приготування:
- Шматочки кавуна помісти в блендер і збий до пюреобразного стану.
 - М'яту розімніть в руках або просто міцно стисни і поклади в келих.
 - Додай сік лимона.
 - 3/4 келиха заповни шматочками льоду.
 - Додай кавунові пюре і»Спрайт".
 - Перемішай всі інгредієнти.
 
Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"
Соціальні виплати платитимуть по-новому: як тепер можна отримувати допомогу
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
Як повідомляв Знай.uа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.
Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.