Президент Володимир Зеленський зробив заяву про те, що рішуче налаштований довести судову реформу до кінця.

Глава держави вказав, що роками мінлива влада неодноразово обіцяла країні судову реформу, але справа не зрушувалася з мертвої точки.

Також, Володимир повідомив, що поверне українцям довіру до суду і справедливість восторжествує.

"За роки незалежності кожна влада обіцяла судову реформу, кожна її голосно починала і кожен тихенько зливали. Залежні і корумповані суди переходили у спадок наступної влади, щоб вона теж могла обіцяти, голосно починати, ну а далі - ви знаєте. Різниця між нами і ними в тому, що ми доведемо судову реформу до кінця. І вона буде не для галочки, а для людей. Для громадян України, яким ми повернемо довіру до суду, почуття захищеності та справедливості. І перезавантаження Вищої ради правосуддя дає цьому реальний старт!"- заявив Володимир Зеленський.

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський знайшов заміну Арсену Авакову: хто може сісти в крісло глави МВС. Володимир Зеленський знайшов заміну Арсену Авакову

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська зробить інтернет доступним для села: бабусь - у соцмережі. Олена Зеленська розповіла про нові сім проектів з безбар'єрності

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський зустрівся з Ангелою Меркель у Німеччині: доля "Північного потоку-2" і Донбасу вирішена. З'явилися подробиці спільної зустрічі українського та німецького лідера.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський терміново збирає Раду через канабіс.