Відомий український коментатор і футбольний функціонер Віктор Вацко любить ділиться зі своєю аудиторією цікавими публікаціями, які пов'язані не тільки з футболом, а й повсякденним життям на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано близько 90 тисяч людей.

Цього разу стало відомо, що у Віктора почалася відпустка, яку він вирішив почати з риболовлі. Так, Вацко похвалився своїм уловом-величезним коропом, вага якого досягла майже 24 кілограм.

Рибину вивудили на озері Ульяники, що в Київській області. Вацко не міг не відобразити свій трофейний улов і зробив загальний кадр з "рибкою".

"23,8 кг 🐬 трофейний початок відпустки 😉", - підписав знімок Вацко.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Не віриться, що таке буває 😮", "Ого, це шо, ведмідь ?", "До Вацка не знала, що бувають коропи такого розміру" ," те відчуття, коли через ракурс на фото не зрозуміло 10 кг або 40 кг", "Лохнеський Короп", " це жарт? Він же може людину захавати як прошутто", " Кращий рибалка України!", "Так яку ж величезну пательню треба, щоб його посмажити?!😮 ", "Якою силою потрібно володіти, щоб тримати такого малюка двома руками без напруги жодного м'яза на обличчі? Наприклад так😳", " це щось не реальне😮 😮 😮", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Футбольний коментатор Віктор Вацко згадав найяскравіші моменти на Євро-2020: "Сміялися, стрибали і плакали". На сторінці в Instagram відомого українського футбольного коментатора і телеведучого Віктора Вацко з'явилося нове цікаве повідомлення.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Найсмішніший коментатор Вацко потужно підтримав збірну напередодні матчу з Англією: "Україна-це любов". Віктор Вацко опублікував нове фото і висловив своє ставлення до збірної України з футболу.

Також «Знай.иа " писав, що Найсмішнішого коментатора Віктора Вацко "взяла в полон" маленька собачка: вилізла зверху і висунула язик. Чоловік провів свій день з домашнім вихованцем