Олімпійська чемпіонка і багатодітна мама Лілія Подкопаєва, яка тепер живе і працює в Америці, прилетіла на літо до Києва і поділилася своїм досвідом вакцинації від Covid-19. Як Лілія Подкопаєва перенесла вакцинацію, дізнавалася вагітна телеведуча «Світського життя» Катерина Осадча.

42-річна Подкопаєва розповіла, що в США закінчився навчальний рік, і відразу з початком канікул вони з родиною прилетіли в Україну.

«Кароліна перейшла до 9 класу, Вадім – до 10-го. Він у нас відмінник», - похвалилася Лілія.

«Перед поїздкою до України ти встигла зробити дві вакцини Pfizer. Як почувалася одразу після вакцинації, і як почуваєшся зараз?», - поцікавилася в неї Осадча.

«Я насторожено до цього поставилася, але лікар, який робив, сказав – Ліля, робити щеплення – набагато краще, ніж не зробити», - зізналася легендарна гімнастка.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

«Тягнула до останнього, аби не робити щеплення, але в тебе вибору зараз не було?», - уточнила Осадча.

«Це добровільно. Поки що. Але ж, якщо ти хочеш подорожувати, це обов’язково і навіть не обговорюється. Тому я зробила - це наше здоров’я, це здоров’я наших близьких. Це здоров’я взагалі світу – ми змінилися всі, ми всі стали іншими. Я зараз, якщо чихнула або кашлянула, я вже боюся – одразу кажу, що в мене є щеплення, я вакцинована. Все гаразд», - прокоментувала ситуацію Подкопаєва.

Як писав Знай.ua, Подкопаєва зворушливо привітала сина з днем народження.

Як повідомляв портал Знай.ua, олімпійська чемпіонка з семиборства Наталія Добринська народила сина.