Головний герой шоу "Холостяк розповів, яким чином він зважився на партнерські пологи. Відповідне визнання він опублікував на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, вранці 13 липня народила сина. При цьому її чоловік брав участь у партнерських пологах.

18 липня герой шоу "Холостяк" опублікував на своїй офіційній Instagram-сторінці, на яку підписано 1,2 мільйона чоловік, пост з поясненням такого непростого кроку. Він зазначив, що сам прийняв це рішення і Дарина Квіткова ніяк на це не впливала.

Найбільшою перешкодою стала моя недовірливість, від якої після пологів не залишилося і сліду. Так-так, я з тих людей, яким краще дивитися в сторону, коли у них беруть кров. Але зі страхами потрібно і важливо боротися. А що може бути краще, ніж долати їх заради коханої жінки і майбутньої дитини?
, - повідомив він.

Крім цього він зазначив, що боявся про те, що Дарина втратить свою привабливість для нього. Однак насправді це не так, він почав більше поважати свою дружину за це.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

А жінкам, які бояться "втратити свою привабливість", теж зі свого досвіду скажу. Любов, повага, безмірна вдячність, захоплення, гордість — ось ті почуття, які посилилися в мільйони разів по відношенню до Даші, після парних пологів. Якщо чоловіка відвернуло-гріш йому Ціна
, - розповів він.

Нагадаємо, раніше Микита Добринін розповів про пережиті труднощі з вагітною дружиною: "ми з Дашею не були готові…"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею квітковою по орендованих квартирах: так живе пів України

Також « Знай.uа» писав, що Григорій Решетник, Даша Квіткова і Настя Сторожук зробили на камеру те, що обожнюють всі закохані