Нагадаємо, 13 липня зіркова пара, яка зустріла кохання на популярному проекті «Холостяк» Даша Квіткова і Нікіта Добринін нарешті стали батьками.

Тепер, щодня вони викладають щасливі фото та відео із своїм малюком, якого назвали Левом. На фото пара виглядає більш ніж щасливими та закоханими.

До речі, протягом перших днів після пологів Даша соромилась показувати своє тіло. Минуло 6 днів і вона зважилася це зробити.

У своєму профілі в Інстаграм 23-річна блогерка позує в білизні, топі та темній розстібнутій сорочці. Її обіймає коханий чоловік у новому будинку, який вони лише нещодавно придбали та облаштували.

"У пологовому будинку я залишила 10 кг ... Словом, ось так я виглядаю після пологів. Я в бандажі завжди. Скинула я 10 кілограм на сьогоднішній день, планую скидати і далі. Тому що собі я такою не дуже подобаюся", - зазначила блогерша в публікації.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Даша Квіткова, скріншот: Instagram

А от її чоловік, Нікіта Добринін, навпаки, ствержує, що йому подобується вигляд коханої.

Поки що, Даша задоволена тим, як нині виглядає. Тому, стверджує, що обов’язково продовжить працювати над собою і поступово повернеться до колишнього вигляду. До вагітності Даша мала вагу 54 кг.

Нагадаємо, Микита Добринін розповів про важкий досвід партнерських пологів з Дашею Квітковою: "Краще дивитися в сторону"

Також, Знай.uа писав Дарія Квіткова розповіла, що відчуває після пологів: "Не можу ще спокійно ходити в туалет"

Як раніше повідомляв Знай.uа Даша Квіткова після пологів захотіла другу дитину від Микити Добриніна: "У нас буде знов хлопчик"