Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула любить радувати своїх шанувальників подробицями свого особистого і творчого життя в соцмережах.

Цього разу чоловік опублікував зворушливе фото зі своїм 13-річним сином Даніелем від першого шлюбу з Хрісанти Дімопулос.

У кадрі хлопці позують на самокаті, в самому серці Києва – на Майдані Незалежності. Батько мило цілує сина в верхівку, а той широко посміхається і насолоджується моментом.

"Не так багато випадків, коли я можу обійняти і поцілувати іншого чоловіка Частіше цілуйте і обіймайте своїх дітей!"- написав Андрій.

Варто зазначити, що зараз артист переживає не найкращі часи. Він на стадії розлучення зі своєю дружиною Юлією Леус, яка народила йому дочку Аделіну.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Раніше ми писали про те, що кинутий Андрій Джеджула поскаржився на знущання з боку дружини: "Я знайду тата Аделічці". Відомий телеведучий Андрій Джеджула публічно відповів на звинувачення і пресинг дружини Юлії.

Нагадаємо, що кинутий Андрій Джеджула вирішив йти до суду заради дочки: "Шалено боляче". Джеджула поскаржився, що Юлія не дає йому бачитися з дитиною і вимагає встановити порядок зустрічей з дочкою через суд.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення. Артист опублікував шокуюче відео.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Андрія Джеджули підлила масла в скандал з судами і дитиною: "Він любить війну з жінками"