Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома) активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість зізнався, що розлучається з дружиною, співачкою Slavia (Ярослава Хома) після 20 років спільного життя. Так, артист продовжує брати участь в різних шоу і проектах, крім цього Михайло режисує комедію "Де Гроші?".

Шоумен виставив яскравий спільний кадр з українською телеведучою Лілією Ребрик, беручи участь у зйомках грандіозного концерту до Дня Незалежності України, який глядачі зможуть побачити 24 серпня на телеканалі "Україна".

Дзідзьо приміряв яскраво-жовте вбрання і смугасту тельняшку, а Лілія одягла розкішну довгу сукню з глибоким декольте, доповнивши образ макіяжем з винною помадою на губах. Варто відзначити, що Ребрик і її чоловік Андрій Дикий - батьки двох доньок, Діани і Поліни.

"З неймовірною красунею @liliia.rebrik 🤗

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

зранку на Дніпрі ⛴"

"До роботи готові!

Ось таким чудовим складом ведучих знімаємо грандіозний концерт до дня Незалежності України , який Ви, наші прекрасні глядачі, побачите 24 серпня на каналі Україна💛💙"