Море біля Одеси перетворилося на зелений кисіль. Про це розповіли в співтоваристві «Одеса як вона є».

"Коли захотілося супчика з водоростями», - пишуть автори повідомлення, публікуючи відео, в якому море більше схоже на зелений холодець.

"Уявляєте відчуття туристів, які вперше за рік вибралися в Одесу на морі?», - додають в співтоваристві.

У відповідь місцеві жителі написали, що тільки раді такому явищу.

"Плювати на туристів", "По-моєму, туристам пофігу, в яку воду лізти, їх нічого не зупинить», «Відмінно! Сподіваюся, туристи сюди більше не приїдуть...», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Інші відзначають, що подібне часто тут трапляється.

Скрін, "Одеса як вона є"

Скрін, "Одеса як вона є"

"З іншого боку пірсу завжди чисто... З боку пляжу-кисіль, з боку бетону - чистота ідеальна», «Пливіть далі, зелень тільки в прибої. Така природа моря", «Слухайте, коли спека і волога, море завжди цвіте. Трагедія. Погоду з плином в море поміняйте і буде вам море. Таке відчуття, що новини виставляє не одесит. Будь одесит знає, як себе веде море в різні пори року. І опускати місто не буде», - впевнені люди.

Крім того, знайшлися і захисники туристів.

«Що всі так не люблять туристів, не розумію це. Кому вони заважають? У всьому світі на туристів моляться. Чекають, щоб скоріше відкрили кордони. Напевно ті, хто скаржиться на туристів, самі туристи в недавньому минулому», - вважають люди.

Нагадаємо, раніше Небезпека на Азовському морі: українців обсипає після контакту з "медузною водою". У хлопчика і дівчинки все тіло покрилося червоними плямами. Батьки підозрюють, що це сталося через останки медуз, що плавають у воді.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Нашестя медуз псує українцям відпочинок, люди буквально проклинають щодня: "Просто стоять на березі..."Українці, які обрали в якості відпустки вітчизняні курорти, буквально проклинають дні, коли вони на це зважилися

Також «Знай.uа " писав, що Закордонні курорти не потрібні: "райські" куточки прямо під боком, на чорному і Азовському морях. Пропонуємо вам ознайомитися зі списком дуже непопулярних, але неймовірно красивих і крутих місць на морі, де обов'язково варто побувати.