Напередодні відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком. У шоумена і його дружини Юли народився син, якого назвали Ніл.

Після народження своєї третьої дитини Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч чоловік вирішив відверто розповісти про батьківство.

Також телеведучий згадав своє дитинство і зізнався, що його тата не стало, коли йому було всього два з половиною роки.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"Він не був святим. Але він був моїм батьком. За розповідями моєї мами, він пропав на якийсь період після мого народження, та й в пологовий будинок він приходив один раз і не в кращому стані. Але десь через рік після моєї появи, він змінився, перестав вживати і перетворився на зразкового батька сімейства. На жаль це тривало недовго. Він загинув у бійці взимку 86-го року", - розповів він.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Саме тому Анатолій Анатоліч не пам'ятає свого батька і ніяких з ним спогадів у нього не залишилося. Телеведучий не пам'ятає яким він був і знає про батька тільки за розповідями рідних. При цьому Анатоліч зазначив що, те яким він виріс - заслуга мами і бабусі. Саме тому він переживає яким буде батьком для свого сина.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"І ось я батько хлопчика. І звичайно я переживаю яким татом я буду для нього. І звичайно я мрію піти з ним на футбол, або покататися на скейтах. Чи хочу я бути кращим татом, ніж був мій? Запитав би мене зараз будь-який психолог. Ні, я не думаю про це. Намагаюся не думати. Себе як тата, я вже знаю. Я гідний тато, ну вже дуже намагаюся ним бути. Хочу щоб у Ніла був тато, яким він буде пишатися, і якого не потрібно згадувати по фото", — підсумував він.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч приліг у компанії Олі Полякової та Лілії Ребрик: "Засідання клубу підкаблучників"

Як повідомляв "Знай.uа", Анатолій Анатоліч "подякував" вагітній дружині за кілька мільйонів: "Тому що син"

"Знай.uа" писав, Анатолій Анатоліч не дає проходу Юрію Горбунову: "Обожнюю цього красеня"