Микита Добринін розповів про свої мотиви і відчуття участі в партнерських пологах. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в Instagram.

Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, вранці 13 липня народила сина. При цьому її чоловік брав участь у партнерських пологах.

На своїй офіційній сторінці в Instagram, на яку підписано 1,2 мільйона осіб, "Холостяк" опублікував кілька постів. У ньому він розповів про досвід партнерських пологів. Він зазначив, що сам прийняв це рішення і Дар'я Квіткова ніяк на це не впливала.

Скажу відразу, я ні секунди не шкодував про свій вибір. Мені навіть складно уявити, що могло бути інакше. Це новий досвід і новий щабель в наших з Дашею відносинах, які стають міцнішими не по днях, а по годинах
, - повідомив він у третій частині своєї історії, яку він опублікував 21 липня.

Сам Добринін зізнався, що було нелегко, але він знайшов багато нового і випробував непередавані емоції. Сам "Холостяк" закликав чоловіків зважитися на цей непростий крок.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

[quote author=""]Чоловіки, не бійтеся бути поруч в цей момент. Ваші почуття до жінки не охолонуть! Навпаки, ви відкриєте її з нової і прекрасної сторони. Ще більше будете цінувати її внесок у сім'ю і народження дитини, - розповів він.

Нагадаємо, раніше Микита Добринін розповів про пережиті труднощі з вагітною дружиною: "ми з Дашею не були готові…"

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею квітковою по орендованих квартирах: так живе пів України

Також «Знай.uа» писав, що Григорій Решетник, Даша Квіткова і Настя Сторожук зробили на камеру те, що обожнюють всі закохані