Відома російська співачка Наташа Корольова, яка родом з України має чимало шанувальників. За її життям в instagram стежить 1.4 мільйона чоловік, тому вона часто тішить їх новими фотографіями і цікавими моментами з життя.

Цього разу Наташа Корольова показала, що зі своїм чоловіком Сергієм Глушко "Тарзаном" вирушила на відпочинок. Відзначимо, що пара вирішила відпочити на одним з курортів Туреччини.

Скріншот зі сторінки Наташі Корольової

При цьому Корольова і Тарзан відзначили, що для заповітного літнього відпочинку були змушені зробити щеплення від коронавірусу.

Скріншот зі сторінки Наташі Корольової

"Ми з Сергійкою Віталійовичем прищепилися, зробили щеплення і полетіли трошки відпочити. Укололися і полетіли, - розповіла Наташа Корольова.

Користувачі мережі відразу ж почали залишати коментарі під новим постом Наташі Корольової.

"Не потрібно рекламувати вакцину ви всі продажні виявилися, розчарували", "знову слова забула🤣 🤣 🤣", " така співачка, така зірка, така легенда, як ми тебе обожнювали, танцювали під твою музику.У кого ти перетворилася, з ким ти зв'язалася.", "Один господь знає, зробили ви вакцину або купили сертифікат"," а навіщо нам чути про щеплення???"— - так відреагували користувачі Мережі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, Наташа Корольова несподівано показала Тарзана з маленьким хлопчиком: "поповнення". Наташа Корольова показала досягнення Тарзана

Як повідомляв портал " Знай", Наташа Корольова шикарно відірвалася після зрад Тарзана: "вип'ємо за любов". Наташа Корольова опинилася на яхті без свого чоловіка

Також " Знай" писав, з Наташі Корольовою зірвало вітром плаття, показала все: "так