Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя. Цього разу Анна розмістила Insta Stories зі спільного походу в тренажерний зал з Михайлом.

У кадрі Анна повисла на тілі хлопця як мавпа, ніжно обіймаючи його ногами і руками. Мабуть, молода пара зовсім забули про спорт, захопившись один одним.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Анна і Михайло ведуть активний і здоровий спосіб життя, завдяки якому залишаються в хорошій фізичній формі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям. Обраниця "Холостяка" розмістила інтригуючу Insta Stories

Нагадаємо, що Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливако: "Першим хоче сина". Дівчина розповіла 10 цікавих фактів про стосунки з Михайлом Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк". Саме цей епізод показували на пост-шоу "Життя після проекту".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча". Аня і Міша провели відпустку на популярному турецькому курорті Каппадокії, а компанію їм склала група з 20 осіб.