У Ані Лорак зірвалися всі плани перед концертом в Україні: "З нетерпінням рахувала дні"

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

22 липня повинен був відбутися концерт Ані Лорак в російському місті Сочі, проте він був скасований. Ситуацію співачка пояснила в соціальній мережі Instagram.

Українцям розповіли від чого найчастіше вмирали в 2021 році, і вірус не в лідерах

За перші п'ять місяців 2021 року в Україні померло 299 964 людини. При цьому найбільше смертей зареєстровано від серцево-судинних захворювань.
Про це повідомляє Державна служба статистики.
Так, стало відомо, що перше місце серед причин смерті займають захворювання серцево-судинної системи. Від них померло 185 828 осіб. На другому місці серед причин смерті йде захворювання COVID-19 з 33 401 осіб, у яких ідентифікували вірус, і 511 осіб з діагнозом COVID-19, у яких вірус не ідентифікували. На третьому місці йдуть новоутворення — онкологія) - 33 549, з яких 30 333 були злоякісними.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Швидка допомога, фото: скріншот з відео

Настя Каменських хотіла показати своє справжнє життя, але Потап не дозволив

Відома українська співачка NK Настя Каменських має чимало шанувальників. Тому щоб бути з ними ближче вона часто радує їх новими фотографіями або цікавими подробицями з життя в Instagram, де за нею стежать більше 5 мільйонів читачів.

Цього разу Настя Каменських показала, як проводить час разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко, більш відомим як Потап. Зірка показала, що вони вирішили провести день вдома переглядаючи щось цікавеньке по телевізору.

Настя Каменських та Потап, скріншот stories

Мати дозволила маленькій дочці курити і похвалилася на камеру: привчає з дитинства

Молода мама похвалилася в соцмережі тим, що дозволила покурити кальян 7-річної дочки.

Косметолог з Харкова, а також, молода мати маленької дівчинки розмістила в соцмережі Instagram компрометуючий ролик, на якому можна помітити її дочку, що палить кальян. У кадрі дівчинка робить затяжки з трубки, під схвалюють слова горе-матері.

Крутіше Анастасії Волочкової: Українська чемпіонка Анна Різатдінова вразила чудесами пластики

Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова знову порадувала шанувальників новим контентом. Вона продемонструвала свою розтяжку.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. За весь час своєї діяльності дівчина зібрала там понад 159 тисяч користувачів, які щодня чекають оновлень у стрічці.

Цього разу спортсменка показала на фото свою розтяжку, сіла на шпагат" в повітрі", що вже є приводом для гордості, а також мотивацією для фанатів.

Жінка в курортній Кирилівці провалилася в яму з медузами, ледь витягли: "Не дай Боже, дитина!"

Відпочиваючі на узбережжі Азовського моря вже довгий час страждають від навали медуз. Як виявилося, деякі недобросовісні туристи влаштовують їм "братські могили" на пляжах. У Кирилівці в одну з таких ям провалився чоловік.

Цю неприємну історію розповіла Людмила Новицька у фейсбук-групі"улюблена Кирилівка". Як зазначила жінка, вона цілком розуміє наявність проблеми з медузами. Проте, влаштовувати такі "братські могили", на її думку, точно не варто, адже це може виявитися небезпечним.

Скріншот: Улюблена Кирилівка / Фейсбук

Українцям показали, як "брешуть" прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана: "Жити буде"

У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Харків'яни вирішили протестувати контрольно-діагностичний прилад для вимірювання пульсу і сатурації за 350 грн на перестиглому банані. Результати показали, що" пульс в нормі " і банан буде жити.