Рівно 9 років минуло з моменту, як не стало легендарного українського актора театру і кіно Богдана Ступки. Чоловік помер 22 липня 2012 року, а біль від втрати досі в серцях українців.

Своїм надзвичайним талантом він підкорив мільйонів глядачів, а його фразами користується практично вся країна. Людина з великої літери.

Богдан Ступка

Причиною смерті стала гостра серцева недостатність, так як у актора діагностували останню стадію раку кістки. Раніше він сам говорив про те, що хоче померти в день, коли померла його мама - в ніч з 23 на 24 липня, і, так практично І сталося.

Зараз пропонуємо згадати всі найбільш знакові слова Богдана Ступки про життя, творчість, а також про українців.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Богдан Ступка в театрі

"Все наше життя-суцільна імпровізація, а значить, все наше життя-це джаз";

"Мрією мого життя було, щоб українська культура стала відома в усьому світі. Мрії повинні збуватися, і я щасливий, що маю можливість сприяти цьому";

"Український глядач-найкращий глядач у світі, і його подяка та оплески є найкращою нагородою для акторів та меценатів. Ми-громадяни однієї країни, і обов'язок кожного зберегти її культурне багатство. Вважаю, що люди, які допомагають у цьому, - Патріоти України";

"Треба постійно бути закоханим. Не тільки в жінку, не тільки в каштан, не тільки в місто. У все, що становить життя, треба бути закоханим. І треба радіти. Треба навчитися радіти".

Варто відзначити, що Богдан Ступка зіграв понад 100 ролей у кіно, і 50 з яких на театральній сцені. Для українців він став справжнім символом, який дав імпульс для розвитку української культури.

Нагадаємо, Дмитро Ступка погорював над старими часами-отримував по тисячі доларів на день.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Білоруська дружина Ступки Логунова показала всю жорстокість Лукашенка.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Ступки Логунова похвалилася двома дипломами і замахнулася на третю вищу.