Стало відомо про те, що блогер, модель, а також учасниця крайнього сезону російського "Холостяка" Адель Вейгель дала інтерв'ю, де розповіла, навіщо їй був проект, і що отримала від участі.

Все це можна почути подивившись новий ролик Олени Жигалової, яка відома ще як "Олена, блін". Вона регулярно бере інтерв'ю у медійних особистостей, і ось, дійшла черга і до Адель Вейгель.

Її фрази на проекті постійно ставали мемами в мережі, а серце вона розбила не тільки Тіматі, але і ще мільйонам глядачів, які за неї вболівали. Харизми у моделі не віднімати, і багато хто навіть вважає, що своєю чарівністю вона затьмарила переможницю сезону.

"Холостяк" з Тіматі, скріншот: Youtube

У шоу "Олена, блін!"дівчина розповість, чому несподівано для всіх покинула проект перед самим фіналом, при чому тут "ринок шкур", як боролася за Тіматі з подругою і чи є у неї коханий на даний момент.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Тіматі, Холостяк, фото з Instagram

На середині проекту всі заговорили про злив фотографій, коли Тіматі помітили на Мальдівах з учасницею Машею Вебер. Хто саме зняв це на камеру, і опублікував пізніше в мережі-невідомо, однак, знімків було дуже багато.

Переможницею стала зовсім інша учасниця, і від цього питань стало лише більше.

Як виявилося, ще на початку проекту Тіматі запросив Марію Вебер з собою, так як вона подарувала йому дошку для серфінгу. Він пообіцяв взяти її з собою покататися незалежно від того, як все закінчиться.

Також, Адель Вейгель розповіла про чоловіка своєї мрії.

"Для мене дуже важливо, щоб я хотіла слухати чоловіка, я про це тобі вже говорила, щоб його слова для мене щось значили. Щоб він був справжнім мужиком, а не размазней. Просто є хлопчики, які "нюні", а я таких не люблю. Я люблю чоловіків, які якщо говорять, то роблять " - розповіла дівчина.

Нагадаємо, колишня Тіматі Решетова розкрила причину розлучення після народження сина:"не може змиритися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіматі вперше показав, на кого проміняв Решетову, теж брюнетка: "переможниця "Холостяка".

Також портал Знай.uа писав, що колишня Тіматі Решетова після розлучення одягла паранджу:"ви визначитеся".