Крістіна Орбакайте показала, як виглядає Алла Пугачова без фільтрів і макіяжу: "Є шарм"

Відома російська співачка, 72-річна Алла Пугачова останнім часом дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

А нещодавно старша дочка Примадонни, Крістіна Орбакайте, виставила зворушливе архівне відео із зірковою мамою, яка вирішила злегка поімпровізувати на засмученому роялі.

Так, артистка грала в просторому залі з ніжно-блакитними стінами і портретами в рамках на кришці музичного інструменту, примірявши білосніжний літній наряд-оверсайз і масивні кросівки.

Розведений Дзідзьо покращав на очах і розповів Каті Осадчій все: про колишню Slavia - ні слова

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Показати ще

Відомий український співак і шоумен Дзідзьо, який нещодавно ошелешив своїх фанатів тим, що оголосив про розлучення з здавалося б коханою дружиною Ярославою, з якою пробув 7 років у шлюбі, але крім цього мав 20 років стосунків.

Як тоді пояснив Дзідзьо засмученим фанатам, запропонував розлучення саме він. Він же і подав до суду позов про розірвання шлюбу. Співак відверто зізнався, що їх з Ярославою спільне життя не складається, тому що вони мають кардинально протилежні погляди на сімейне життя і ведення домашнього господарства.

Банкомат ПриватБанку "виманив" в українця останні гроші: залишився з нулем на карті і без обіду

Українець гнівно відгукнувся про роботу банкомату Приватбанку.

Користувачі зазначеного банку часто залишають різні коментарі з приводу роботи служби підтримки, банкоматів і діяльності фінансової установи в цілому.

Зовсім недавно молодий хлопець на ім'я Васек Духновський на своїй особистій сторінці Facebook поділився враженням про роботу банкомату Приватбанку. Він намагався скористатися послугами зі зняття грошей, але в підсумку банкомат видав помилку в операції і вказав, що гроші списуватися не будуть. Магічним чином гроші зникли з рахунку і хлопець залишився без обіду.

ПриватБанк, фото Знай

Замість "гірко" - виття сирен: пара рятувальників одружилася за традиціями робочого екстриму

На сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про дружну сім'ю рятувальників.

Стало відомо, що представники ДСНС з Тернопільщини Вадим петльовий та Марія Шершнева вирішили одружитися, 22 липня 2021 року. Чоловік є начальником варти частини спеціальної пожежної техніки в Тернополі, а дівчина диспетчером четвертої пожежно-рятувальної частини в Збаражі.

Світлана Лобода "націлилася на українські премії": у Насті Каменських і Тіни Кароль з'явилася конкурентка

Українська співачка, автор пісень, а також заслужена артистка країни Світлана Лобода радісно повідомила про своє повернення в медіапростір.

Нещодавно знаменитість в ефірі радіо запросила своїх шанувальників на сольний концерт в Одесі, який відбудеться 14 серпня в клубі "Ібіца". На заході Світлана виконає своїм шанувальникам нову пісню під назвою "Allo".

Від 2000 до 3854 Гривень: у Мінсоцполітики анонсували підвищення пенсій на 45% для окремих категорій

Стало відомо про те, що в Україні на 45% зросли мінімальні пенсії. Однак, поширюється це підвищення поки що тільки для учасників бойових дій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства соціальної політики в соціальній мережі Facebook, де детально все розписали, щоб відповісти на питання українців відразу.