Колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель назвала причину звільнення з посади.

Про це Юлія Мендель розповіла в YouTube-програмі "Ходять чутки" з Раміною Есхакзай.

Так, дівчина пояснила, чому їй довелося покинути пост прес-секретаря президента України. Найголовніша причина - здоров'я.

"Одна з головних причин - це було здоров'я. І в такому графіку, в якому я жила - відновитися не вдалося. І я не знала скільки часу потрібно на відновлення. В принципі, я розумію наскільки важлива робота прес-секретаря, тому я сказала: "Хлопці, неможливо, щоб президент був без прес-секретаря",- розповіла Мендель.

Юлія Мендель, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Показати ще

За її словами, вона не знала скільки часу знадобитися на відновлення, так як це може бути 2 місяці, а може і пів року.

"Тому це була головна причина. І я дійсно задумалася, коли здоров'я пішло на погіршення. Тому що ми завжди думаємо, про якісь проекти і ось я дійсно віддана державі, для мене це велика ідея. Але я розумію, що я не зможу працювати ні на державу, на на єдиний проект, якщо щось трапиться зі мною", - пояснила Юлія.

Також Мендель спростувала чутки про те, що вона тричі писала заяву про звільнення. Виявилося, що це все не правда, а просто дизінформація з телеграм-каналів.

При цьому дівчина відповіла на питання, з чим асоціюється у неї робота з Володимиром Зеленським: "Навантаження. Колосальне навантаження. Дійсно, колосальне".

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с * кса"

Також «Знай.иа " писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"