Футболіст національної збірної Андрій Шевченко підтримав і побажав успіху українським атлетам, які буду виступати на Олімпійських Іграх в 2021 році в Токіо.

Відразу після Євро-2020 світ чекає ще одна грандіозна Спортивна подія, відкладена на рік через пандемію китайського вірусу. 23 липня відкривається літня Олімпіада в Токіо.

Лідер збірної України Андрій Шевченко розмістив у соцмережі Instagram пост, в якому підтримав українських спортсменів, які незабаром почнуть боротися за медалі на ОІ в Токіо.

"У день відкриття 32-их літніх Олімпійських Ігор бажаю успіху усім українським атлетам, які захищають честь нашої країни у Токіо. Вперед до перемог", - заявив футболіст.

Користувачі соцмережі подякували Андрію за українську мову в тексті і приєдналися до слів підтримки атлетів.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що до цього Шевченко розміщував свої пости тільки англійською або італійською мовами. А тут перейшов на українську. Не виключено, подіяла критика на адресу футбольної збірної України під час чемпіонату Європи. Наприклад, тоді письменниця Лариса Ніцой дорікнула форварда Артема Довбика за те, що після переможного матчу зі Швецією він дав коментар російською: "Знову московит? Ну звідки беруться ці марсіани?"

Нагадаємо, що Володимир Зеленський ощасливив Андрія Шевченка та всіх українських тренерів

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Шевченко зворушив романтичним зізнанням дружині: "Я завжди буду поруч"

Також портал Знай.uа писав, що захисник збірної України Кривцов знайшов винних у поразці Англії на Євро-2020: "Не пощастило"