Багато українських знаменитостей з самого початку своєї кар'єри виступають під псевдонімами. То ж їхні справжні імена та прізвища досі залишаються невідомими.

На сторінці програми "Зірковий шлях" в соцмережі Інстаграм опублікували справжні імена та прізвища кількох популярних українських артистів.

"Справжні імена та прізвища українських знаменитостей 😱 Зізнавайтеся, ви знали цю інформацію про зірок? Діліться у коментарях, чиє справжнє ім'я вас найбільше вразило 👇", - йдеться у повідомленні. Зірковий шлях

Юлія Саніна, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Володимир Дантес, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Справжні імена та прізвища українських зірок:

  • Юлія Саніна - Юлія Головань;
  • Володимир Дантес - Володимир Гудков;
  • Тіна Кароль - Тетяна Ліберман;
  • Джамала - Сусана Джамаладінова;
  • Камалія - Наталія Шмаренкова.

Деякі з прізвищ знаменитостей буквально шокували публіку, адже далеко не всі задумувалися, що їхніх улюбленців звати якось по-іншому і навіть досить просто.

"Прізвище Камалії 😂", "Тільки про Юлю не знала 😀", "Я про Гудкова знала, в Харкові на хор разом ходили ))))", "Ця Камалія мене колись доб'є 😆😭", "Про Тіну знала ❤️", "Капець я не знала, що тину звуть Таня", "Ось дивлюся на Камалію і так їй йде рідне Наташа Шмаренкова!", "У Камалії прізвище супер)", - реагують здивовані користувачі соцмережі.

Камалія, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Коментарі, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Коментарі, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Коментарі, instagram.com/zirkovyi_shlyah

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська знову знайшла, чим здивувати: "Обіцяю прикрасити собою". Оля Цибульська знову знайшла, чим здивувати

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталя Могилевська побешкетувала з Олею Цибульською, а потім спробувала замести сліди. Наталя Могилевська показала, що витворяла з Олею Цибульською на "Співають всі"

Також "Знай.ua" писав, Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана і Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с*ксу". Найцікавіші уривки з книги Мендель