Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Співачка розмістила в Insta Stories інтригуючий знімок з "вечора прем'єр з Катериною Осадчою". У кадрі суперблондинка насолоджується обіймами відомого виконавця Макса Барських, закинувши ніжку на стегна. Чоловік тримає артистку за шию, нахиливши її в метрі від поцілунку. Знаменитостей зняли в дуже компрометуючому моменті.

"Це що, це з ким", - збентежено написала Оля.

Оля Полякова і Максим Барських, скріншот з Insta Stories

Варто нагадати, що Оля Полякова вийшла заміж за свого чоловіка успішного бізнесмена Вадима, який старший за неї на 15 років, в 2004 році. Старша донька Маша народилася в 2005 році. А молодша Аліса - в 2011. Вадим - перший чоловік Олі Полякової і єдиний.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Валерій Меладзе обізвав Олю Полякову "фріком", співачка відповіла: "Довелося зняти корону". Знаменитість різко висловилася проти продюсера Валерія Меладзе.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала свою "Дорослу дівчинку" всьому світу: "Включаємося". Нову пісню співачки транслюють на радіостанції

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, що лежить на зеленій галявині.