Відомі українські блогери, а також новоспечені батьки Даша Квіткова і Микита Добринін показали всі принади того, щоб бути батьками.

Вони регулярно оновлюють стрічки в соціальній мережі Instagram, і головним героєм останніх декількох тижнів став їх новонароджений син.

Stories Даші квіткової, фото: скріншот

Цього разу Микита Добринін показав, як доглядає за малюком, поки мама відпочиває після важкої ночі. Вони помінялися під ранок, і дивитися за левом почав телеведучий.

Він стояв посеред будинку в одній нижній білизні, і намагався вкласти спати сина, який у всю був активним, але, потім все ж заспокоївся.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Stories Даші квіткової, фото: скріншот

"Для мене це був невеликий челендж. Поміняти підгузники і одяг на напівсонному Леві, а потім вкласти спати. Вирішили політати " - підписав свою stories в Instagram Микита Добринін, яку згодом Даша Квіткова додала до себе, і пояснила, що відбувається:"Мама дала поспати татові вночі, а вранці ми помінялися".

Нагадаємо, що батьками пара стала вперше, і народився малюк 13 липня. Вже через дві ночі, їх виписали додому, і вони новим складом вирушили в новий будинок.

Stories Даші квіткової, фото: скріншот

Перший час вони не очікували, що буде злегка важкувато, але, потім все ж звикли, як розповідала в одному зі своїх постів Даша Квіткова. В цілому, вони обидва зараз насолоджуються батьківськими обов'язками.

Нагадаємо, Даша Квіткова після пологів захотіла другу дитину від Микити Добриніна

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Даша Квіткова розповіла, як народжувала сина Микиті Добриніну

Також "Знай.ua" писав, Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином