Відомий український боксер Василь Ломаченко є затятим фанатом риболовлі. Вільний час, по можливості, він проводить на водоймі, намагаючись зловити рибу. І ось, він похвалився своїм останнім уловом.

Новий знімок з'явився на сторінці Василя Ломаченка в соціальній мережі Instagram. Він там стоїть разом зі своїм товаришем в головних уборах, і тримають рибу величезного розміру.

Василь Ломаченко, фото: Instagram

Перед цим він публікував в тій же соціальній мережі напівголе фото на тлі озера, в якому, по всій видимості, і збирався рибалити. "Час для риболовлі", - підписав кадр Василь.

Після цього колишній чемпіон світу, пізно ввечері показав улов, який їм вдалося зловити у водоймі. Риба настільки велика, що вони з товаришем тримали її двома руками.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Своїми успіхами в рибалці чоловік часто ділиться в Instagram. На початку липня він навіть продемонстрував шанувальникам ролик, де він ловить рибу, і якраз в цей момент вдалося зловити величезну щуку. "Не Боксом Єдиним #lomafishing"- підписав тоді публікацію спортсмен.

Василь Ломаченко, фото: Instagram

Варто відзначити, що він є досить активним користувачем соціальної мережі Instagram, і регулярно радує шанувальників новими фото і роликами. Це може бути щось на спортивну тематику, фото з відпочинку, або ж такі знімки і ролики з риболовлі. Всього за ним стежить там практично 2 мільйони користувачів.

Василь Ломаченко, фото: Instagram

Нагадаємо, Ломаченко підтримав забороненого в Україні Басту: "з повагою, Василь Миколайович"

Також Знай.ua писав Перший поєдинок Васі Ломаченко після поразки Теофімо Лопесу: у скільки українець боксує з Накатані

Як раніше повідомляв Знай.ua, Оголений Ломаченко показав, як готується до бою на березі моря: "+10 до результату"