Відомий український комік Євген Кошовий дав інтерв'ю дружині Дмитра Комарова Олександрі Кучеренко. Автор Студії "Квартал 95" повинен був відповісти на 33 питання всього за 3 хвилини.

Новий ролик з'явився в сюжеті "Ранок з Україною" на телеканалі ICTV, а ведучою даної рубрики є володарка титулу "Міс Україна-2016", а також дружина журналіста Дмитра Комарова Олександра Кучеренко.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Цього разу під її прицілом опинився актор і комік Євген Кошовий, який відповів чесно на всі питання.

Почалися питання з кулінарних уподобань чоловіка:" Сосиски з пивом, або горілочка з оселедцем " - провокаційне питання від дівчини.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"А можна і те, і те" - не розгубився і відповів комік. Між салом і ролами, як справжній патріот, Євген Кошовий вибрав перший варіант.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube

Далі, він розповів про покупку нового автомобіля. Журналістка запитала у нього, коли він змінить свій транспортний засіб Dodge, але, як виявилося, актор його давно продав.

"У мене Range Rover. Dodge я продав, тому що мені стало його шкода, їздити по таких дорогах" - відповів він. А ось квартира у нього одна, і це найдорожча річ в його декларації.

До слова, він також хотів придбати собі спортивний автомобіль, який коштує 125 тисяч доларів, але не купив, так як дуже дорого.

Не обійшлося, звичайно ж, і без питань про Володимира Зеленського. Президент України не тільки колишній колега Євгена Кошового, а й друг. Пише комік йому тільки ввечері, коли той вже може бути вільний, і, при цьому він не приховує, що питання про дружбу з українським гарантом бісять його на 10 балів з 10.

Нагадаємо, Євген Кошовий з "Кварталу 95" застряг у неприємному місці: зв'язок обривається, не можуть допомогти

Як повідомляв Знай.ua, Євген Кошовий з кварталу показав подорослішала дочка: "Просто модель"

Також Знай.uа писав, Євген Кошовий з кварталу показав своє " Козацьке меню": таким перекусом можна нагодувати всю сім'ю