Дружина Володимира Остапчука спантеличила шанувальників каверзним питанням. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Христина Гірник є активним користувачем соцмереж і регулярно розповідає цікаві історії з їхнього сімейного життя.

У липні цього року Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною Христиною Гірник в Туреччині, вони вибрали в якості відпочинку центральну частину країни з величезною історією - так звану Каппадокію.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за життям Христини Гірник стежать 106 тисяч читачів, вона опублікувала фотографію з печерних поселень, які користуються неймовірною популярністю у туристів цього Регіна.

Жінка одягнена в чорні сонцезахисні окуляри і світлий капелюшок, на якій грають промені незвичайним чином. Знаменитість порівняла це з німбом святого над головою.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

А ви помітили німб над моєю головою???😂 Ось тобі і нестиковочка: ангел😇 або відьма?😈 Ваші ставки, друзі?!
, - повідомила вона.

Примітно, що на пост відгукнувся Володимир Остапчук. "Англо-відьма", - повідомив він.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг