Долар по 30 гривень: експерт зруйнував мрії українців про дешевий курс валюти

Національний банк України (НБУ) на понеділок, 26 липня 2021 року, виставив Американський долар по відношенню до гривні за курсом 27,048.

Європейська валюта коштує 31,845 гривень за одну одиницю. А зараз економічний експерт Олександр Хмелевський спробував пояснити, чому вже восени Долар США може стрімко піти вгору. Ситуація з валютою, на його думку, тільки погіршується з кількох причин, включаючи зростання цін на енергоносії, які створюють дефіцит торгового балансу нашої країни.

Курс валют, фото: Знай.ua

Володимир Зеленський підписав указ, який пов'язаний з подвійним громадянством - заховати другий паспорт не зможе ніхто

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський змусить чиновників вказувати в деклараціях подвійне громадянство, якщо таке є. Дана графа з'явиться зовсім скоро.

Це було рішення Ради національної безпеки і оборони України, яке було прийнято ще 16 липня. Стосуватися воно буде тих чиновників, які виконують функції держави, або ж місцевого самоврядування.

Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020

Стало відомо про те, що українка виграла першу медаль на Олімпіаді. Дзюдоїстка Даша Білодід завоювала бронзову медаль на змаганнях.

Про це стало відомо під час трансляції змагань. 20-річна українка у ваговій категорії до 48 кг на Олімпійських іграх-2021 в Токіо отримала 3 місце в змаганнях, і в результаті отримала першу нагороду для своєї країни.

Справжні імена та прізвища Дантеса, Саніної, Джамали, Тіни Кароль: Камалія "порвала" всіх

Багато українських знаменитостей з самого початку своєї кар'єри виступають під псевдонімами. Так що їх справжні імена і прізвища досі залишаються невідомими.

На сторінці програми" Зоряний шлях " у соцмережі Instagram опублікували справжні імена та прізвища кількох популярних українських артистів.

Оля Полякова ледь стрималася від поцілунку з молодим і пристрасним: чоловік побачить

Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Співачка розмістила в Insta Stories інтригуючий знімок з "вечора прем'єр з Катериною Осадчою". У кадрі суперблондинка насолоджується обіймами відомого виконавця Макса Барських, закинувши ніжку на стегна. Чоловік тримає артистку за шию, нахиливши її в метрі від поцілунку. Знаменитостей зняли в дуже компрометуючому моменті.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/