Українська актриса, колишня головна героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто радує шанувальників різноманітними публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

Нещодавно Ксенія Мішина оголосила про розставання з Олександром Еллартом, з яким стала зустрічатися на проекті "Холостячка", чим викликала хвилю обурення серед українців. Але незважаючи на розрив Ксенія продовжує радувати своїх шанувальників різними постами.

Цього разу Мішина згадала, як в її дитинстві в далеких 90-х був на все дефіцит. І через якихось 15 років світ змінився до невпізнання і зараз використовуючи тільки телефон, можна замовити собі все що завгодно.

"Нещодавно, спілкуючись з подругами, торкнулися теми 90х. ділилися спогадами з дитинства і всі розповідали одне і теж, пам'ятають що таке дефіцит.

Минуло якихось 15 років, а світ змінився до невпізнання. Прямо зараз зі свого телефону ти можеш замовити і придбати будь-які товари. Вибирати краще для себе і своєї сім'ї стає все легше і легше.

Для мене найяскравішим представником широких можливостей в онлайн шопінгу є @iherb - найбільша американська платформа з товарами для здоров'я і товарами для дому і вітамінами", - написала артистка в пості.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

"15 років тому був 2006, а не 90-ті... Може 25 ?", "Шо там з Сашею?", "Суцільна реклама! Без Саші не цікава!", "Шо по Елерту? Все на довго жартів не вистачило?", "Потім ридати будеш...", "На 2 фото ніби вуса і борідка невелика))Ох і фото🤣", " красуня 🥰"," Королева світів"," Зайчик, забий на все ти красуня❤️", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина після розриву з Олександром Еллертом різко перейшла на українську: "Мовний режим"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ксенія Мішина знайшла розраду після розриву з Еллертом: "стаю краще"

Також «Знай.иа " писав, що Ксенія Мішина знайшла розраду після розставання з Олександром Еллертом: "Красунчик"