В Індії, в штаті Махараштра сильна злива спровокувала руйнівну повінь. Опади, які випали в цій місцевості, були найсильнішими за останні 40 років. Жертвами негоди стали вже 125 осіб.

Про це передає портал Reuters.

Фото: Reuters

Так, в місті Таліє – в 180 км на південний схід від Мумбая – кількість загиблих зросла до 42 після знайдених тіл під завалами в результаті обвалів. Тут Схід ґрунту зруйнував житлові будинки та громадські будівлі.

Евакуювати вдалося 90 тисяч людей.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Сильні зливи вже йдуть кілька днів і вже встигли серйозно вплинути на життя сотень тисяч людей. Великі річки знаходяться під загрозою виходу з берегів.

У деяких частинах західного узбережжя Індії випало до 594 міліметрів опадів.На гірській станції Махабалешвар зафіксовано найбільшу кількість опадів - 60 см за 24 години. Синоптики заявляють, що найближчі дні сильні дощі будуть продовжувати заливати місто.

Нагадаємо, раніше Вулиці перетворилися на річки, люди залишилися без світла: корисні поради, які допоможуть вам вижити в будь-який потоп і злива

Як повідомляє портал «Знай.иа» Від негоди будинок обвалився під час інтерв'ю мера: спочатку вимило меблі, потім впала стіна

Також «Знай.иа " писав, що Вчені попереджають, що природних катаклізмів стане більше: "екстремальні дощі будуть випадати частіше"