MamaRika сфотографувалася на тлі пологового будинку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка MamaRika має чимало шанувальників. За її життям в Instagram стежить більше 400 тисяч чоловік, а в соціальній мережі Тікток у неї 354 тисячі чоловік, тому вона часто ділиться з ними цікавими моментами з життя або подробицями своєї вагітності.

24 липня вона опублікувала фотографію поруч з пологовим будинком. Дівчина в чорному топіку, штанях позує на тлі центрального входу.

Як ви вже зрозуміли, проліски - ми обрали пологовий будинок @roddom_adonis 💚. Думаю, ви в курсі, шо перед прийняттям цього важливого рішення,ми із Сєргєічем влаштували рейд по роддомах, і дійсно мали великий вибір.Але материнська інтуїція ніколи не підводить,тому тільки переступивши поріг @roddom_adonis я відчула- тут я хочу народжувати!🙌
, - повідомила вона.

Шанувальники відреагували на пост жінки. Більшість з них в коментарях до фото побажали їй вдалих і легких пологів.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Показати ще

Ви супер!!! Бажаю вам найлегших пологів!!!😍 😍 😍 І багато багато сімейного щастя!!!!❤ ️ "; "Круто, головне, щоб вам було комфортно, це 3же запорука хороших пологів 👏 бажаю вам легких пологів і здорового малюка❤️"; " Рада за вас !! Чекаємо пост про ім'я малюка ))
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше вагітна Катя Осадча втратила спокій перед пологами: Горбунов дозволив

Як повідомляє портал "Знай" вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося в її родині під час карантину: "не хочеться кричати"

Також "Знай" писав, що вагітна MamaRika насмішила "вовчим" апетитом, прямо ложкою з банки: "скільки я важу зараз?"