Катерина Кухар розповіла про свою роботу в Київському державному професійному хореографічному коледжі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддею популярного проекту" Танці з зірками " Катерина Кухар продовжує радувати свою багатотисячну армію шанувальників.

24 липня для своїх триста двадцяти чотирьохсот тисяч фоловерів вона опублікувала пост, розповівши про свою роботу в якості керівника вузу. На даний момент в Київському державному професійному хореографічному коледжі пройшли вступні іспити, які дозволили відібрати тридцять осіб.

[quote author=""]30 молодих артистів - майбутнє українського, а можливо, і світового балету. Я щиро в це вірю, - повідомила вона.

Катерина Кухар зазначила, що прийшла рік тому туди і була в шоці від низького рівня матеріально-технічного стану і невідповідності навчальних програм освітнім стандартам. Однак є безліч хороших тенденцій.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

З цього року діти навчатимуться за новим стандартом професійної перед вищою освіти, ми запрошуємо зірок балету для проведення майстер-класів та обміну, йде щоденна робота над поліпшенням умов і стану будівлі
, - повідомила вона.

Нагадавши, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася: "у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "Зайки": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.