У найбільшому українському лоукостері SkyUp вирішили змінити форму бортпровідниць. Про це повідомляє профільне видання avianews.com.

Тепер стюардеси будуть літати в більш комфортному для себе одязі - в костюмі спортивного типу і в кросівках. Костюми з вузькими спідницями і туфлі на шпильках залишаться в минулому.

Причиною для такого рішення стали часті скарги персоналу на незручну форму, в якій доводиться проводити досить тривалий час.

"Нова форма базується на ідеї динаміки і руху, тому замість костюмів зі спідницями у жінок з'являться брючні костюми з більш спортивним кроєм, які ми створили разом з партнерами з GUDU. Доповнює образ легкий Шкіряний тренч", - повідомляють в компанії.

Нова Уніформа SkyUp. Фото: SkyUp

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Показати ще

Кросівки для стюардес закупили у фірми Nike-це повинно позитивно позначитися на самопочутті персоналу, якому доводиться багато часу перебувати на ногах.

Крім того, шийну хустку тепер буде кріпитися на плечі піджака.

Нова Уніформа SkyUp. Фото: SkyUp

Зміни торкнуться і макіяжу дівчат-він буде витриманий в приглушених помаранчевих тонах, проте залишить місце для природності.

Зачіски стануть більш зручними і простими.

Впроваджувати зміни в компанії почнуть вже цієї осені - українська фабрика, що отримала замовлення, вже відшиває півтисячі комплектів форми.

Нагадаємо, в Токіо стартують Олімпійські ігри 2020: склад команди та форма України, а також невідомі факти про змагання

Як повідомляв " Знай.ua", МЗС України змусив організаторів Олімпіади в Токіо вибачитися за Крим: помилку терміново виправили на карті

Знай.ua писав, найбільший прапор в Україні: на Закарпатті потужно підтримали олімпійську збірну