Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно розвиває кар'єру в Росії, любить радувати своїх шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 7 мільйонів людей.

Цього разу виконавиця вирушила з донькою Софією на відпочинок до сонячної Туреччини. Сімейство зупинилося в готелі Sirene Luxry Bodrum Hotel на березі Средеземного моря.

Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

А зараз виконавиця виставила миле сторіз у своєму Instagram, на якому показала ніжності з донькою і засвітила хлопчика Давида, який знаходився в компанії артистки.

Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Наш дорогий Давид. Ми вітаємо нашого Давидика. Ось він, ось. Ось наш красень", - сказала Ані Лорак показуючи хлопчиська.

Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Після цього 10-річна Софія розповіла, що вони щодня відзначають Дні народження, а чиї саме не уточнила.

Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, раніше Колишній Ані Лорак Мурат підказав, як підкорити норовливу Кароліну: "ніколи не..." Турецький бізнесмен опублікував мотивуючий пост на свій пост в соціальній мережі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ані Лорак повертається в Україну після грандіозного скандалу сім років тому. Ані Лорак, яка живе і виступає в Росії, збирається дати пару концертів в Україні.

Також «Знай.иа " писав, що Ані Лорак показала, з ким прокидається в одному ліжку: "коханий". Нещодавно знаменита виставила кілька трепетних відео-сторіс, показавши, як починається її день.