Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість взяла участь у кулінарному шоу "МастерШеф.CELEBRITY", позмагавшись за перемогу в команді Павла Зіброва та Олега Скрипки проти Jerry Heil, Kadnay та Ivan Navi.

Так, артистка виставила яскравий ролик-перевтілення, позуючи в гримерці перед зйомками і примірявши вбрання чорного кольору з масивним білим полька-дот і глибоким декольте.

На відео зірка робила вигляд, що нібито шукає одну зі своїх сережок, яка впала на підлогу. Піднімаючи її, виконавиця несподівано для себе опиняється серед полиць зі сковорідками, каструлями і кухонним начинням.

До слова, під час зйомок проекту у Ivan Navi сталося запалення апендиксу, а тому той не зміг брати участь в останньому конкурсі - зірки одноголосно вирішили передати срібну сковороду виконавцю.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Фолловери взялися коментувати, обговорюючи вигляд Могилевської: "Наташа, поміняй стиль одягу!!! Або стилістів своїх поміняй!!!!", "Цей проділ по середині давно пора прибрати😂", " Наташа, навіщо ти одягаєщ цю колгоспну перуку з нібито відрослим корінням, у тебе ж своє рідне таке розкішне волосся!👩 ", "Наталя, цей колір волосся вам не личить.. Пишу, як перукар. Фарбування явно не вдала.".