Маша Полякова показала кумедний відеозапис зі своєю мамою "суперблондинкою". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

26 липня вона опублікувала відеозапис зі своєю мамою. Маша Полякова підписала відео фразою:"коли дзвоню, а вона запитує скільки". Дівчина поставила звукоряд з популярного в інтернеті відео:"я балдію від наших розмов, ти такий розумний дядько".

Таким чином Маша спробувала показати, як їй подобається, коли її мама готова давати гроші, не питаючи.

Передплатники соціальної мережі активно почали коментувати жарт.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Мама в подиві"; "типова розмова з мамою"; "мені ж не однієї мама відразу говорить" грошей не дам?"; "Крута просто
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину