Юрій Ткач постраждав від гречки. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона шанувальників.

26 липня в сторіз він опублікував відеозапис разом з іншим коміком Дмитром Голубєвим, який приміряв образ кухаря. Обидва чоловіки спробували посмажити гречку на сковороді, проте дана крупа дивним чином на це відреагувала.

У якийсь момент вона почала стріляти, що змусило обох коміків відчути себе на полі бою. Юрій Ткач був змушений повзти на карачках, щоб не потрапити під "обстріл". А Голубєв взяв другу каструлю, використовуючи її як щит.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Показати ще

Попкорн з гречки?
, - запитав він шанувальників і запропонував їм відповісти, чи є це правдою чи брехнею.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.uа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.