Євген Кошовий показав Олену Кравець, яка біжить на Олімпійському стадіоні з милицями. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в Instagram.

Популярний український актор, гуморист, а також глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників різними фотографіями і відео з гумором на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

27 липня він опублікував відео з Олімпійського стадіону, на якому показані основні учасники "Кварталу 95": Юрій Ткач, Олена Кравець, Степан Казанін та багато інших.

Видно, що на стадіоні знімається кумедне відео, яке згодом буде доступне глядачам. Проте по запису зі зйомок вже щось можна дізнатися. По-перше, учасники шоу" Квартал 95 " знаходяться в позитивному настрої і постійно жартують.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

На відеозаписі також показаний "забіг" Олени Кравець на милицях по "олімпійському стадіону", а за нею біжать інші учасники колективу. У якийсь момент її обганяє Казарін і забирає один з милиць.

Нагадавши, Євген Кошовий налякав дивним виглядом в Туреччині: розпухлі губи і хустку на голові. Щорічний фестиваль "Весело", зрозуміло, не обійшовся і без кумедних фото

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Кошовий став "барменом" і станцював з блондинкою: "Не питайте". Щорічний фестиваль "Весело" проходить активно

Також " Знай.ІА " писав "Не ведіться на" ліву шн*гу "Євген Кошовий розповів про розіграш" Кварталу 95". Комік розповів про неприємний інцидент з розіграшами