Людмила Балан заспівала українську народну пісню на заході. Відео даної події з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Мама молдавського виконавця Дана Балана, якому приписують роман з українською співачкою Тіною Кароль, Людмила Балан є активною послідовницею соцмережі Instagram, де у неї вже майже 33 тисячі передплатників. При цьому величезна частина її фан-аудиторії з України, так як постійно під її фотографіями можна побачити написи російською та українською мовою.

Сама жінка часто демонструє інтерес до української культури. Зокрема, 27 липня вона опублікувала відео з весілля. Сама Людмила Балан танцює в натовпі відпочиваючих і співає пісню "Розпрягайте хлопці коней".

Жінка виглядає дуже молодо для своїх років і при цьому одягнена в грайливе червоне плаття зі спідницею вище колін і глибоким декольте. 63-річна Людмила Балан хизується на високих підборах.

Популярні новини зараз

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Відзначимо, що сама Молдавська співачка знайомі з Тіною Кароль і регулярно ділиться з нею різними відеозаписами і фотографіями в соціальній мережі.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину