Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. І в цей понеділок, 26 липня 2021 року, вона здивувала мільйони шанувальників проекту "Холостяк", так як несподівано вийшла заміж за телеведучого Богдана Юсипчука.

"Зайка" Юля, фото: Instagram

З тих пір "Зайка" почала відповідати людям в Stories на всілякі питання, так як породила безліч сумнівів щодо правдивості торжества. Бо поцілунок між партнерами був не надто романтичним, і Богдан з Юлею більше обіймалися. Крім того, на офіційній сторінці проекту "Холостяк" досі не привітали дівчину з тим, що вона вийшла заміж. Тому не варто на всі 100% вірити події.

Юля "Зайка", фото: Instagram

- Це все для того, щоб Міша ревнував?

"Наші шляхи з Мішею розійшлися вже давно. Я вдячна за всі уроки, які пройшла разом з ним. Думаю, він щасливий у своїх стосунках. Це означає, що його вибір був вірним. Для кожної людини в світі є своя людина", - заявляє Юлія.

— Бейбик буде?

"Я не вагітна🤗", - зазначила фіналістка "Холостяка".

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

Втім перед цим вона додавала, що планує розійтися з Богданом до четверга. А вже в цю середу ми дізнаємося, чи правдою є їх одруження.

Нагадаємо, Юля "Зайка" планує розійтися з новоспеченим чоловіком: "До четверга.."

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" вперше прокоментувала гучне весілля: "Завтра..."

Знай.ua писав, у фіналістки Холостяка Юлі "Зайки" трапилися неприємності перед весіллям: "За півгодини до..."