Знаменитий український дизайнер Андре Тан частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 260 тисяч чоловік.

Зовсім недавно чоловік публікував знімок з Катериною Осадчою і говорив на тему, за які п'ять речей жінка не повинна вибачатися. І мова йшла про материнство, бо це виключно вибір представниці прекрасної статі. Також Андре Тан зазначив, що не варто просити вибачення за те, як вона фарбується або не фарбується. Це не злочин проти суспільства.

Андре Тан, фото: Instagram

Потім він додав, що жінки можуть спокійно радувати себе маленькими задоволеннями, включаючи чашечку кави, новий педикюр або інше. Красуні не повинні вибачатися за те, наскільки вони успішні, і за вік.

А зараз він на відео зафіксував виступ найулюбленішої віри Сердючки. І кумедний фрагмент з її мамою, яка вирішила понявчати і погавкать на сцені.

Популярні новини зараз

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Вєрка Сердючка з мамою, фото з instagram

"Як же давно не бачили улюбленого Андрія Данилка! Дякую за Відео. Настрій як завжди з 0 на 💯! Людина-свято!🔥🔥🔥 одна з рідкісних коштовностей України! Як і ви, однозначно! 🔥💯👑!", "Сердючка - це наше народне надбання👍❤️", "Унікальна людина! Дуже мені подобається. Така енергетика, запалює інших відразу", - пишуть користувачі в коментарях.

Вєрка Сердючка виконала свої найвідоміші твори.

Нагадаємо, Андре Тан видав про себе всю правду - як продавець риби став телезіркою і провідним дизайнером України

Як повідомляв "Знай.ua", Вєрка Сердючка запалила на сцені Atlas Weekend і змусила глядачів скакати від радості: "Я колбасилась!"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк оголила розкішні форми заради Вєрки Сердючки: "Це розрив"