Популярний український співак та чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес має чимало шанувальників. За його життям в Instagram стежить понад 600 тисяч осіб, тому артист часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.

Цього разу Володимир Дантес опублікував кілька фото. При цьому співак попросив своїх шанувальників обрати на якому з цих світлин він виглядає більше сексуально.

Володимир Дантес, фото з instagram

" Яка більш сексуальна 1-ша або 2-га?))) Сьогодні робив фото в стріт стайлі🤣🤣🤣 Я голосую за першу🤣🤣🤣", - сказано у підписі під фото.

Володимир Дантес, фото з instagram

Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати свої коментарі під новим фото Володимира Дантеса.

"Ти сексуальний завжди 🔥😂 і всюди 😂", "Що по тиграм 🐅?", "Я вибираю другу, бо вона менш шкідлива для планети", "Перша звичайно! 😀", "На першій ходячий с*кс", не можна вибирати! 😍🔥 "," 1 пажежа 🔥😂 ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Володимира Дантеса переплутали з вокалістом групи Maneskin. Володимир Дантес виставив яскравий відео-уривок з Atlas Weekend, виступаючи під дощем

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва в крихітному бікіні покрасувалася Дантесом на шиї. Надя Дорофєєва в бікіні показала, як насолоджується теплими літніми днями