Анна Богдан зворушила фотографією поруч зі своїм родичем. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Богдан (Сторожук) працювала турагентом і моделлю. Її життєве кредо: не чекати приходу щастя в своє життя, а знаходити його кожен день. Ймовірно, така позиція допомогла їй перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Дана ситуація зробила її популярною блогеркою. Жінка активно веде свою сторінку в соціальній сторінці в Instagram, на яку підписано сто дев'яносто дві тисячі чоловік

28 липня вона опублікувала фотографію разом зі своїм братом. Свій пост вона зворушливо підписала, додавши зображення серця.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Коли близькі завжди поруч", - повідомила вона.

День тому вона опублікувала фото зі своїм батьком і братом Дмитром Сторожуком. Вона назвала їх чоловіками, які зіграли найважливішу роль в її житті.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину